SOUS-VIDE BLOG
Utolsó kommentek:
Piszkos Freud
2018.02.01. 12:03:27
Eddig jó. És mi a kiszámítás módja?
Bejegyzés:
A HALAK ZSÍRTARTALMA
CS.T.
·
http://gasztronautakft.hu
2015.08.05. 22:45:21
@BigPi
: Blansírozd megfelelő minőségű vákuumtasakban! ;
sousvidechef.hu/hu/szoveg/22/19
Bejegyzés:
MI AZ A SOUS VIDE?
BigPi
2015.08.05. 22:43:26
Miért van az, hogy vákuumozás után pár nap elteltével ecetesedik a zöldség? Hiába hűtjük azonnal.
Bejegyzés:
MI AZ A SOUS VIDE?
Mégsem
Kimoderálom ezt a kommentet.
Mégsem
Kimoderálom ezt a kommentet.
Nem moderálom a kommentet.
Kimoderálom a kommentező összes kommentjét.
A kommentezőt nem tiltom ki.
A kommentezőt kitiltom egy napra.
A kommentezőt kitiltom egy hétre.
A kommentezőt kitiltom egy hónapra.
A kommentezőt kitiltom örökre.
Megjegyzés:
süti beállítások módosítása
Dashboard
Piszkos Freud 2018.02.01. 12:03:27
Bejegyzés: A HALAK ZSÍRTARTALMA
CS.T. · http://gasztronautakft.hu 2015.08.05. 22:45:21
sousvidechef.hu/hu/szoveg/22/19
Bejegyzés: MI AZ A SOUS VIDE?
BigPi 2015.08.05. 22:43:26
Bejegyzés: MI AZ A SOUS VIDE?