SOUS-VIDE BLOG

Rádió riportsorozat a Sous-Videról

Rádió riportsorozat a Sous-Videról

RIPORTSOROZAT ÜGYVEZETŐNKKEL A SOUS-VIDERÓLcsidei_tamas_foto_5.JPG

1. RÉSZ 

Sous vide: Direkt vagy indirekt? És hogyan érted el, hogy még Kalla Kálmán is megemelje előtted a szakácssapkáját?

2. RÉSZ

 Sous-Vide gépek és zacskók, miért nem tök mindegy?!

Plusz a NAGY kérdés: azok a SÉFEK, akik szakszerűen elsajátították nálad a technológiai tudást, hol tartanak MA?

3. RÉSZ

Répa és kacsamell, a tökéletesség útján... És egy titkot ma megtudunk: Így tud egy balatoni kisvendéglő 600 főt, magas minőségben, gyorsan kiszolgálni!    

4. RÉSZ

Miért imádják a szakácsok a sous-vide-ot? Mindez mibe kerül, mikorra térül meg és miért hoz több profitot egy étteremnek? Figyelem: Meglepő válaszok... 

SOUS-VIDE CHEF  WEBOLDAL

 HÍRLEVÉL

Szólj hozzá! Sous-Vide Séfek Tovább
Rádió riportsorozat a Sous-Videról Tovább
Facebook Tumblr Tweet Pinterest Tetszik
0
Szólj hozzá!

Ajánlott bejegyzések:

  • Alapvető sous-vide ételkészítési technikák Alapvető sous-vide ételkészítési technikák
  • ÉTTERMI CSOMAGAKCIÓ ÉTTERMI CSOMAGAKCIÓ
  • Az új konyhatechnológiák és eszközei-5.rész A Sous-vide hazai temperáló eszközei Az új konyhatechnológiák és eszközei-5.rész A Sous-vide hazai temperáló eszközei
  • Sous-Vide Chef megérkezett! Sous-Vide Chef megérkezett!
  • Oktatással kombinált sous-Vide csomagok otthonra Oktatással kombinált sous-Vide csomagok otthonra

A bejegyzés trackback címe:

https://sousvide.blog.hu/api/trackback/id/tr988365710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Facebook

SOUS-VIDE BLOG

MINDEN ITT TALÁLHATÓ BEJEGYZÉS KIZÁRÓLAG A BLOGSZERZŐ ENGEDÉLYÉVEL KÖZÖLHETŐ RÉSZLETEIBEN, MAJD A BLOGRA VEZETŐ LINK BEFŰZÉSÉVEL!

Sous-Vide Chef

  • Sous-Vide berendezések

Facebook oldaldoboz

Tovább a Facebook-ra

BELÉPŐ

SZÓLJ HOZZÁ!

  • Piszkos Freud: Eddig jó. És mi a kiszámítás módja? (2018.02.01. 12:03) A HALAK ZSÍRTARTALMA
  • CS.T.: @BigPi: Blansírozd megfelelő minőségű vákuumtasakban! ; sousvidechef.hu/hu/szoveg/22/19 (2015.08.05. 22:45) MI AZ A SOUS VIDE?

Címkék

CSOMAG (1) home (3) recept (3) Séfek (4) Sous-Vide (12) sousvideotthon (5) Címkefelhő

BEJEGYZÉSEK

  • Alapvető sous-vide ételkészítési technikák
  • Alapvető sous-vide ételkészítési technikák
  • Tévhitek a vákuumozásról
  • Rádió riportsorozat a Sous-Videról
  • A Kultikus étel - Csülök
  • OTTHONI CSOMAGAKCIÓ
  • ÉTTERMI CSOMAGAKCIÓ
  • SZAVAZÁS a Sous-Videról
  • Séfek a Sous-Videról 2. rész-Bolla Róbert
  • Sous-Vide Chef termékek
  • Chefek a Sous-Videról
  • Az új konyhatechnológiák és eszközei-5.rész A Sous-vide hazai temperáló eszközei
  • Tovább...

Feedek

  • RSS 2.0
    bejegyzések, kommentek
  • Atom
    bejegyzések, kommentek
XML
A SOUS-VIDE ÉTELKÉSZÍTÉSI TECHNOLÓGIA BLOGJA
süti beállítások módosítása
Dashboard