SOUS-VIDE BLOG

KÜLÖNÖS SZILVESZTER

KÜLÖNÖS SZILVESZTER

KÜLÖNÖS, HISZEN EDDIGI SZILVESZTEREIMET A KONYHÁN TÖLTÖTTEM. MOST VISZONT ELSŐ ÍZBEN A KARÁCSONYI PREMIER HATÁSÁRA SOUS VIDE ÉTELEK ELKÉSZÍTÉSE, MAJD AZ OTTHONI BEFEJEZŐ MŰVELETEKRE VALÓ FELKÉSZÍTÉS A FELADATOM.

CÉLOM, HOGY LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTSAK AZ AMATŐR  HÁZIGAZDÁKNAK, HOGY TŐLÜK SZOKATLAN MINŐSÉGET SZOLGÁLHASSANAK FEL VENDÉGEIKNEK, MINDEZT CSUPÁN NÉHÁNY PERC ALATT!

MOTTÓ: NEM MINDENKI TISZTELI A HAGYOMÁNYOKAT!

KACSAMELL , SÜTŐTÖKSTEAK, VÖRÖSBOROS ASZALTSZILVÁVAL

CSIRKEMELL SÜLT PADLIZSÁNNAL, CSICSÓKÁVAL ÉS VADCSERESZNYEMÁRTÁSSAL

MAGYAROS SOUS VIDE LIBAMÁJ

MANGALICASÜLT NARANCSOS TÖKPÜRÉVEL ÉS SOUS VIDE KRUMPLIVAL

KACSAMELL NARANCSOS RÓZSAMÁRTÁSSAL

 

Szólj hozzá! Tovább
KÜLÖNÖS SZILVESZTER Tovább
Facebook Tumblr Tweet Pinterest Tetszik
0
Szólj hozzá!

Ajánlott bejegyzések:

  • OTTHONI CSOMAGAKCIÓ OTTHONI CSOMAGAKCIÓ
  • ÉTTERMI CSOMAGAKCIÓ ÉTTERMI CSOMAGAKCIÓ
  • Az új konyhatechnológiák és eszközei-5.rész A Sous-vide hazai temperáló eszközei Az új konyhatechnológiák és eszközei-5.rész A Sous-vide hazai temperáló eszközei
  • Sous-Vide Chef megérkezett! Sous-Vide Chef megérkezett!
  • A HALAK ZSÍRTARTALMA A HALAK ZSÍRTARTALMA

A bejegyzés trackback címe:

https://sousvide.blog.hu/api/trackback/id/845950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal

Facebook

SOUS-VIDE BLOG

MINDEN ITT TALÁLHATÓ BEJEGYZÉS KIZÁRÓLAG A BLOGSZERZŐ ENGEDÉLYÉVEL KÖZÖLHETŐ RÉSZLETEIBEN, MAJD A BLOGRA VEZETŐ LINK BEFŰZÉSÉVEL!

Sous-Vide Chef

  • Sous-Vide berendezések

Facebook oldaldoboz

BELÉPŐ

SZÓLJ HOZZÁ!

  • Piszkos Freud: Eddig jó. És mi a kiszámítás módja? (2018.02.01. 12:03) A HALAK ZSÍRTARTALMA
  • CS.T.: @BigPi: Blansírozd megfelelő minőségű vákuumtasakban! ; sousvidechef.hu/hu/szoveg/22/19 (2015.08.05. 22:45) MI AZ A SOUS VIDE?

Címkék

CSOMAG (1) home (3) recept (3) Séfek (4) Sous-Vide (12) sousvideotthon (5) Címkefelhő

BEJEGYZÉSEK

  • Alapvető sous-vide ételkészítési technikák
  • Alapvető sous-vide ételkészítési technikák
  • Tévhitek a vákuumozásról
  • Rádió riportsorozat a Sous-Videról
  • A Kultikus étel - Csülök
  • OTTHONI CSOMAGAKCIÓ
  • ÉTTERMI CSOMAGAKCIÓ
  • SZAVAZÁS a Sous-Videról
  • Séfek a Sous-Videról 2. rész-Bolla Róbert
  • Sous-Vide Chef termékek
  • Chefek a Sous-Videról
  • Az új konyhatechnológiák és eszközei-5.rész A Sous-vide hazai temperáló eszközei
  • Tovább...

Feedek

  • RSS 2.0
    bejegyzések, kommentek
  • Atom
    bejegyzések, kommentek
XML
A SOUS-VIDE ÉTELKÉSZÍTÉSI TECHNOLÓGIA BLOGJA
süti beállítások módosítása
Ajánló