SOUS-VIDE BLOG

Sous-Vide Chef megérkezett!

Sous-Vide Chef megérkezett!

MEGÉRKEZTEM!

Sous-Vide Chef vagyok, az újszülött sous-vide kád. Oktatás is jár hozzám!

Sous-Vide Chef belső Sous-Vide ChefSous-Vide Chef rács

 

GS-2020

Születtem 2013.Március 7.-én
Méreteim 540x335x240mm, 20 liter

Nagyobb testvéreim és szüleim is vannak, sőt a nagyapám egy igazi óriás!
Sokat tököltek velem fejlesztőim, hogy ilyen vonzó legyek, és tökéletesen működjek.
Magyarországon születtem, erre garanciám is van.
Alkatrészeim, kiegészítőim azonnal beszerezhetők. 
Elválasztó rácsom segít bennem kiigazodni.
Sosem kések, hajszálpontos vagyok!

Keltsd életre vízkeringető rendszerem!
Keveset fogyasztok, mégis olcsón a Tiéd lehetek....
Bevezető áron megszerezhetsz, mert megérdemelsz!

Főzz velem könnyedén, mint a legjobb Séfek!ILove_donto_20110527_157.jpg

KEDVELŐIMNEK  10%-al olcsóbb vagyok!


Sous-Vide Chef GS-1000.jpgSous-Vide Chef 1000 merülő Sous-Vide gép 10-50 literig alkalmazható, bármilyen edényben

-Rozsdamentes kivitel
-0,3 C pontosság
-Digitális P.I.D szabályzás
-Rögzítő elemek
-Működési hőmérséklet 20-90 C ig
-Max kapacitás 50 literig
-Folyadék szint érzékelő
- 2000W
-Keringető szivattyú 600Liter/óra


 

Készíts velem tökéletes és egészséges ételeket! KAPCSOLAT

Szólj hozzá! sous-vide Tovább
Sous-Vide Chef megérkezett! Tovább
Facebook Tumblr Tweet Pinterest Tetszik
0
Szólj hozzá!

Ajánlott bejegyzések:

  • Tévhitek a vákuumozásról Tévhitek a vákuumozásról
  • Séfek a Sous-Videról 2. rész-Bolla Róbert Séfek a Sous-Videról 2. rész-Bolla Róbert
  • Az új konyhatechnológiák és eszközei-5.rész A Sous-vide hazai temperáló eszközei Az új konyhatechnológiák és eszközei-5.rész A Sous-vide hazai temperáló eszközei
  • OTTHONI SOUS-VIDE CSOMAG OTTHONI SOUS-VIDE CSOMAG
  • Oktatással kombinált sous-Vide csomagok otthonra Oktatással kombinált sous-Vide csomagok otthonra

A bejegyzés trackback címe:

https://sousvide.blog.hu/api/trackback/id/tr405864674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Facebook

SOUS-VIDE BLOG

MINDEN ITT TALÁLHATÓ BEJEGYZÉS KIZÁRÓLAG A BLOGSZERZŐ ENGEDÉLYÉVEL KÖZÖLHETŐ RÉSZLETEIBEN, MAJD A BLOGRA VEZETŐ LINK BEFŰZÉSÉVEL!

Sous-Vide Chef

  • Sous-Vide berendezések

Facebook oldaldoboz

Tovább a Facebook-ra

BELÉPŐ

SZÓLJ HOZZÁ!

  • Piszkos Freud: Eddig jó. És mi a kiszámítás módja? (2018.02.01. 12:03) A HALAK ZSÍRTARTALMA
  • CS.T.: @BigPi: Blansírozd megfelelő minőségű vákuumtasakban! ; sousvidechef.hu/hu/szoveg/22/19 (2015.08.05. 22:45) MI AZ A SOUS VIDE?

Címkék

CSOMAG (1) home (3) recept (3) Séfek (4) Sous-Vide (12) sousvideotthon (5) Címkefelhő

BEJEGYZÉSEK

  • Alapvető sous-vide ételkészítési technikák
  • Alapvető sous-vide ételkészítési technikák
  • Tévhitek a vákuumozásról
  • Rádió riportsorozat a Sous-Videról
  • A Kultikus étel - Csülök
  • OTTHONI CSOMAGAKCIÓ
  • ÉTTERMI CSOMAGAKCIÓ
  • SZAVAZÁS a Sous-Videról
  • Séfek a Sous-Videról 2. rész-Bolla Róbert
  • Sous-Vide Chef termékek
  • Chefek a Sous-Videról
  • Az új konyhatechnológiák és eszközei-5.rész A Sous-vide hazai temperáló eszközei
  • Tovább...

Feedek

  • RSS 2.0
    bejegyzések, kommentek
  • Atom
    bejegyzések, kommentek
XML
A SOUS-VIDE ÉTELKÉSZÍTÉSI TECHNOLÓGIA BLOGJA
süti beállítások módosítása
Dashboard